5 consells per aterrar a Barcelona

Arribar a una nova ciutat és una experiència única. Aquell primer passeig entre els seus carrers i la seva gent que et permet submergir-te en el dia a dia d’un entorn desconegut, proper i ple d’experiències per gaudir. Però com les pots aprofitar al màxim? Et presentem 5 consells bàsics perquè les exprimeixis i sentis Barcelona com casa teva.

  1. Instal·lat

Fes que casa teva representi el teu estil de vida. Ja visquis en una zona tranquil·la i exclusiva, o de moviment, agitació i impuls constant. Barcelona genera somriures i posseeix una combinació d’atributs que la fan única i cosmopolita, convertint-la en una ciutat atractiva per viure i visitar, així com per treballar, aprendre, invertir o emprendre. I és que Barcelona, és sinònim de qualitat de vida.

  1. Deixa’t endur

Moure’t per Barcelona és molt fàcil. Sigui a peu, en bicicleta o via transport públic, les connexions dins i fora de la ciutat són excel·lents i et permeten arribar a qualsevol part de la ciutat. Descobreix les meravelles del modernisme, l’inquiet panorama cultural amb exposicions com les del CCCB, o les nits del Paral·lel. Perdre’t pel Parc Güell, sentir el mar Mediterrani i escapar-te al massís de Montserrat. Vagis on vagis, desplaçat amb bicicleta amb el servei de bicing o mou-te amb els bitllets de transport integrats amb els quals podràs arribar a tot arreu en un no res.

  1. Aprèn

Hello? ¿Cómo estás? Vagi bé! Barcelona té dues llengües oficials, el català i el castellà, i què millor que practicar-les en el teu dia a dia per obrir-te a la ciutat i compartir experiències amb la seva gent. Quan vagis a comprar, al Cinema o de compres per al barri. Aprendre l’idioma és molt fàcil -i gratuït- amb plataformes com el Consorci de Normalització Lingüística o parla.cat, que et permetran conèixer l’idioma i nova gent. I no tinguis por! Barcelona té una àmplia comunitat internacional i una àmplia oferta per donar-te la benvinguda amb esdeveniments com el Barcelona International Community Day.

  1. Cuida’t

Barcelona és una referència esportiva. Des dels Jocs Olímpics del 92, fins als partits del Barça a la catedral futbolística del Camp Nou. Tots els barris de Barcelona tenen centres esportius públics i privats per practicar esport, anar a la piscina i córrer per la natura. I si et poses malalt estigues tranquil, Barcelona i Espanya tenen un dels millors sistemes de sanitat pública del món amb assistència universal per a tota la ciutadania. Si tens alguna urgència, el primer pas sempre és visitar el Centre d’Atenció Primària més proper.

  1. Inspira’t

Indústries creatives, d’entreteniment, logística, gastronomia, TIC… Barcelona és una font d’inspiració. Si vols impulsar la teva carrera professional, posa’t en contacte amb les diferents associacions empresarials i professionals de la ciutat. Focus de cultura i d’indústria, seu de petites, mitjanes i grans empreses d’èxit i primera ciutat mundial de congressos, Barcelona és un generador d’idees i projectes, ple de possibilitats per descobrir, aprendre i consolidar.

No esperis més, viu Barcelona!

Deja una respuesta

Cerrar menú